Tulumba Tatlısı



MALZEMELER:
6 bardak su 4 bardak un 2 kaşık tereyağı 1 kaşık irmik 1 kaşık nişasta 5 adet yumurta 2 bardak sıvıyağ 3 bardak şeker

YAPILIŞI:
Şerbet için şekerle suyu kaynatıp, limon suyunu ilave edin. Su, tereyağı, tuz ve toz şekeri kaynatın. Kaynayınca ununu birden dökerek hızlıca karşıtırarak pişirmeye devam edin. Ilınınca yoğurun, yoğururken içine yumurtaları kırın. En son 1 kahve
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema