Yengeç ve Rezeneli çorba



Malzemeler (6 Kişilik):

3-4 çorba kaşığı sızma zeytinyağı,
3 baş rezene (yaklaşık 900 g), soyulmuş, küp doğranmış
3 küçük baş kereviz, soyulmuş, küp doğranmış
3 adet ince havuç, soyulmuş, küp doğranmış
150 ml beyaz şarap
1 litre balık suyu
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu ve suyu
250 g yengeç eti Acı toz biber
150 ml krema,


Yapılışı:

Çırpılmış 3 çorba kaşığı zeytinyağını bir
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema