Pırasalı Arnavut Böreği






Pırasalı Arnavut Böreği



Malzemeler;

1 su bardağı ılık su

1 yemek kaşığı sirke

Aldığı kadar un 

Tuz



Yarım kg. pırasa

2 yemek kaşığı sıvı yağ

Tuz, pul biber

1 su bardağı yoğurt



Arasına sürmek için 

125 gr sıvı becel veya 

100gr eritilmiş terayağı + 1 çay bardağı sıvı yağ



Yapılışı;

Hamur için tüm malzemeleri kullanarak ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun. Üzerini
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema