Beyaz Çikolatalı Kestaneli Pasta Tarifi

Beyaz Çikolatalı Kestaneli Pasta Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Elif Korkmazel
Porsiyon : 10
Malzemeler- 2 Paket Beyaz Çikolata 
- 1 Adet Kakaolu Hazır Kek 
- 250 Gr Kestane Püresi 
- 1 Paket Krem Şanti 
- 1 Su bardağı Süt 
Islatmak İçin- 1 Su bardağı ılık Süt 
- 2 Tatlı kaşığı Nescafe 
- 2 Tatlı kaşığı Toz Şeker 
Süsü İçin- 2 Çorba Kaşığı Antep Fıstığı Çekilmiş 
- Yarım Paket Bitter Çikolata 
- 2 Dal Nane Yaprağı 
- Kararında Gül YapraklarıHazırlanışıTozşeker ve nescafeyi sütle karıştırıp kekin iki parçasını da ıslatın. Kekin alt parçasını servis tabağına alıp üzerine kestane püresini sürün. Diğer parçayı üzerine kapatın. Krem şantiyi sütle çırpın. Beyaz çikolataları benmari usulü eritip krem şanti ile karıştırın ve kekin üzerine sürün. Bitter çikolatayı eritip bir fırça yardımı ile nane yapraklarına sürün. Buzdolabında dondurduktan sonra yaprakları çikolatadan ayırın. Hazırladığınız çikolatadan yaprakları pastanın üzerine yerleştirin. Antepfıstığını serpin. Gül yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema