Çikolatalı Frambuazlı Pasta Tarifi

Çikolatalı Frambuazlı Pasta Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Elif Korkmazel
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Porsiyon : 10
Hazırlanma : 30 dk
Pişirme : 10 dk

Pandispanyası İçin- 1 Su bardağı Frambuaz Reçeli 
- Yarım Çay bardağı Kakao 
- 1.5 ( 3/2 ) Çay bardağı Toz Şeker 
- 1 Çay bardağı Un 
- 7 Adet Yumurta 
Üzeri İçin- 1 Paket Bitter Çikolata 
- 1 Çorba Kaşığı Kakao 
Hazırlanışıİlk olarak pandispanyayı hazırlamak için, tozşeker ve yumurtaları birlikte çırpın. Üzerine kakao ve unu ekleyip karıştırın. Hamuru yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine ince bir tabaka halinde yayın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 10 dakika pişirin. Pişen hamur biraz ılındıktan sonra üzerine reçeli sürün. Rulo yapıp buzdolabında 1 saat bekletin. Servis tabağına alıp üzerine kakao serpin. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip pastanın üzerine gezdirin. Dilimleyerek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema