Frambuazlı irmik tatlısı




















 GEREKLİ OLANLAR
 6 su bardağı süt
7 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı margarin
1 kase frambuaz reçeli
HAIRLANIŞI:
Tencereye sütü irmiği şekeri ve margarini koyup ocağa alıp karıştıralım kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 5 dk daha kaynatıp ocaktan  indirelim valinlyayı ekleyip karıştıralım ve kalıbimiza boşaltıp en az 2-3 saat dolapta bekletelim kalıptan çıkarıp frambuaz reçeliyle süsleyelim




Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema