Paçanga Böreği Tarifi

Paçanga Böreği Tarifi

Genel BilgilerKategori : Börek Tarifleri
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Malzemeler- 4 Adet Çarliston Biber 
- 2 Adet Domates 
- 250 Gr Kaşar Peyniri 
- 200 Gr Pastırma 
- 4 Adet Yufka 
- Kararında Sıvı Yağ, SuÜzeri İçin- 1 Adet Yumurta Sarısı 
HazırlanışıYufkaları dörde kesiyoruz.yağ ve su karışımı ile ıslıyoruz.Her bir parçaya Bir kaç parça pastırma bir dilim kaşar domates ve biberden kararınca koyup enli ve büyük sarıyoruz.Sarma işlemi bitince yağlanmış tepsiye diziyoruz .200 derecede yumurta sarısı sürüp pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema