Zeytinyağlı Mantar Tarifi

Zeytinyağlı Mantar Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 400 Gr Mantar 
- 1 Tutam Maydanoz 
- 1 Diş Sarımsak 
- 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı 
- Kararında Karabiber, TuzHazırlanışıMantarların kabuklarını soyup dörde bölün. Zeytinyağını tavada ısıtın. Sarımsağı rendeleyip soteleyin. Mantarları ekleyip 2 dakika yüksek ateşte karıştırın. Kısık ateşe alarak suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp maydanozları kıyıp daha sonra ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema