Nutricook ile Zeytinyağlı Enginar Tarifi

Nutricook ile Zeytinyağlı Enginar Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Marka : Tefal Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemi : Nutricook Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 20 dk
Pişirme : 12 dk
Malzemeler- 80 Gr Bezelye 
- 4 Adet Enginar 
- 1 Adet Havuç 
- 1 Adet Kesme Şeker 
- 1 Adet Kuru Soğan 
- 1 Yemek kaşığı Limonun Suyu 
- 1 Adet Patates 
- 1 Diş Sarımsak 
- 250 ml Su 
- 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı 
- Kararında Dere Otu, Karabiber, TuzHazırlanışıSoğan ve sarmısağı soyup küçük küpler halinde doğrayın. Sebzeleri temizleyip soyun. Patates ve havucu küçük küpler halinde kesin. NutriCook tenceresine zeytinyağını koyun, ısınınca soğan ve sarımsakları ilave edip pembeleşinceye kadar kavurun. Havuç, patates ve bezelyeyi ekleyip kavurmaya devam edin. Enginarları bütün olarak tencereye ilave edin. Limon suyu, su, tuz, karabiber ve şeker ekleyip NutriCook’un kapağını kapatın. Akıllı kontrol saatini 6 dakikaya ayarlayın. 2. programı seçin. Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur. İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin. Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema