Saray Sarması Tarifi

Saray Sarması Tarifi

Genel BilgilerKategori : Dolma Sarma Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 60 dk
Pişirme : 30 dk
Malzemeler- 2 Çorba Kaşığı Antep Fıstığı Çekilmiş 
- 300 Gr Bonfile 
- 1 Adet Havuç 
- 1 Adet Kabak 
- 3 Adet Kırmızı Biber 
- 1 Su bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri 
- 3.5 ( 7/2 ) Yemek kaşığı Tereyağı 
- Kararında Karabiber, TuzHazırlanışıSebzeleri parmak büyüklüğünde doğrayıp, kaynar ve tuzlu suda ayrı ayrı haşlayın. Sonra buzlu suya atıp, süzün. Sebzeleri, inceltilmiş bonfilenin içine yerleştirip, antepfıstığı serpiştirin. Rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, karabiber ve tereyağını ilave ederek sıkıca rulo şeklinde sarın. Sardığınız eti alüminyum folyo ile kaplayın. Izgarada isli halene gelene kadar pişirin. Daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Folyoyu çıkarıp, dilimleyin. Demiglace sos ile servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema