Mantar Dolması Tarif

Mantar Dolması Tarifi

Genel BilgilerKategori : Dolma Sarma Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Izgara Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 10 dk
Pişirme : 15 dk
Malzemeler- 150 Gr Kaşar Peyniri 
- 10 Adet Mantar 
- 2 Diş Sarımsak 
- 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 
- 1 Dilim Tost Ekmeği 
- 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 
- Kararında Karabiber, Kekik, Rendelenmiş Muskat, TuzHazırlanışıMantarları yıkayıp kâğıt havlu ile kuruladıktan sonra saplarını çıkaralım. Rondoda, ekmek, tuz, karabiber, muskat, kekik, kaşar peyniri ve sarımsağı çektikten sonra zeytinyağını ilave edip karıştıralım. Hazırladığımız bu içle mantarları dolduralım. Mantarları, pişirme kâğıdı serilmiş bir tepsiye yerleştirelim. Her bir mantarın üzerine ufak bir parça tereyağı koyduktan sonra fırının ızgara işlevini açarak 10-15 dk pişirip servis yapalım.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema