Adaçaylı Makarna Tarifi
Genel BilgilerKategori : Makarna Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Malzemeler- 7 Dal Adaçayı
- 1 Demet Dere Otu
- 10 Dal Frenk Soğanı
- 500 Gr Makarna
- Yarım Demet Maydanoz
- 0.75 ( 3/4 ) Çay bardağı Zeytinyağı
- Kararında TuzHazırlanışıMakarnayı paket üzerindeki pişirme süresini dikkate alarak haşlayıp suyunu süzdürün. Adaçayı, maydanoz, dereotu ve frenk soğanını ince kıyıp zeytinyağı ve tuzla beraber ezin. Sosu makarnaya karıştırın. Servis yapın.
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Malzemeler- 7 Dal Adaçayı
- 1 Demet Dere Otu
- 10 Dal Frenk Soğanı
- 500 Gr Makarna
- Yarım Demet Maydanoz
- 0.75 ( 3/4 ) Çay bardağı Zeytinyağı
- Kararında TuzHazırlanışıMakarnayı paket üzerindeki pişirme süresini dikkate alarak haşlayıp suyunu süzdürün. Adaçayı, maydanoz, dereotu ve frenk soğanını ince kıyıp zeytinyağı ve tuzla beraber ezin. Sosu makarnaya karıştırın. Servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder