Fırında beşamelli pırasa

MALZEMELER:

1 kg pırasa
2 adet havuç
2 bardak süt
3 kaşık un
2 kaşık tereyağı
1 çay bardağı zeytinyağı
1 kase taze kaşar rendesi
Tuz

YAPILIŞI:

Pırasa ve havuçlar doğranarak zeytinyağında 10 dakika kadar kavrulur. Tencereye 1 bardak su ilave ederek hafif ateşte 15 dakika kadar pişirilir. Diğer yandan un tereyağında hafifçe kavrulur, süt yavaş yavaş katılarak sosumuz hazırlanır. Pişen pırasalar
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema