Grip çorbası

Malzemeler:

1 çorba kaşığı taze zencefil rendesi
1 adet kereviz
1 adet havuç
1 adet tavuk budu
1 adet tavuk göğüs eti
7-8 diş sarımsak
1 adet soğan
1 yumurta sarısı
Yarım limon suyu
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı zerdeçal

Yapılışı:

Tavuklar haşlanarak etleri didilir ve tavuk suyu çorbamızda kullanılmak üzere ayrılır. Kereviz ve havuç zar şeklinde doğranarak az sıvı yağda hafifçe çevrilir.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema