Fırında cevizli kabak suflesi

Malzemeler:

1 kg kabak
1 büyük soğan
1 kâse ceviz
2 kâse taze kaşar rendesi
1 çay bardağı sıvı yağ
3 adet yumurta
3 kaşık un

Yapılışı:

Kabaklar iri rendelenir. Soğan yemeklik doğranır ve kabaklarla beraber birlikte kavrulur. Yumurtalar, un ve iri dövülmüş ceviz eklenir. Bir fırın kabına koyulur üzerine taze kaşar rendesi dökülerek 160 derecelik fırında 25-30 dakika pişirilir. Kaşarlar
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema