Balık çorbası

Malzemeler:

2 adet levrek
1 adet patates
1 adet soğan
1 adet havuç
1 demet maydanoz
10-15 adet tane karabiber
2 kaşık tereyağı
Yarım limon suyu
3 çorba kaşığı un
1 yumurta sarısı

Yapılışı:

Genişçe bir tencereye ayıklanmış levrekler, havuç, soğan, patates, tane karabiberler ve maydanozlar sapları yaklaşık 10 bardak su ile koyularak kaynatılır. Su kaynadıktan 5 dakika sonra ocaktan indirilir.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema