Kabak soslu mantı

Malzemeler:

Hamuru için

1 adet yumurta
2-3 bardak un
1 çay bardağı su

Hamurun iç malzemesi

250 gr kıyma
1 adet soğan
Karabiber
Tuz

Kabak sosu için

3 adet kabak
1 adet soğan
Yarım demet dereotu
1 bardak krema

Yapılışı:

Hamurumuzun malzemeleri karıştırılarak yoğrulur. Bezelere ayrılarak yufkalar açılır. Açılan yufkadan bir bardak yardımı ile yuvarlak parçalar kesilir. Diğer yandan kıyma,
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema