Kereviz çorbası

Malzemeler:

2 adet kereviz
1 adet soğan
1 bardak krema
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 kaşı un
Yarım limon suyu
1 yumurta sarısı
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber

Yapılışı:

Soğan ve kereviz rendelenerek sıvı yağda hafifçe kavrulur. Un ilave edilerek 5 dakika daha kavurma işlemine devam edilir. 6-7 bardak su eklendikten sonra 20 dakika kadar pişirilir. Robottan geçirilen çorbamız
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema