Tavuklu lahana kavurma

MALZEMELER:

1/4 lahana
1 adet kırmızı biber
1 kaşık salça
2 adet yeşil biber
1 adet tavuk göğüs eti
5-6 adet kornişon turşu
1 adet soğan
Tuz, pul biber
1 çay bardağı zeytinyağı

MALZEMELER:

Soğanlar piyazlık olarak doğranır ve sıvı yağda hafifçe kavrulmaya başlanır. Kuşbaşı olarak doğranmış olan tavuk etleri eklenir. Diğer yandan lahanalar ince kıyım doğranarak tencereye ilave edilir. 15-20
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema