Üzümlü tavuk budu



Malzemeler ( 4 kişilik
): 4 adet kemikli tavuk budu 1 çay bardağı kuru üzüm 4 adet kuru erik 1 adet soğan 2 çorba kaşığı tereyağı 1 küçük soğan 1 tutam tarçın 1 tutam yenibahar

Yapılışı:

Öncelikle tereyağını eritin. Üzerine tavuk butlarını yerleştirip iyice kızartın. Daha sonra fırın kabına aktarın. Aynı tavaya rendelenmiş soğanı, kuru üzümleri, baharatları ve bir su bardağı su ekleyip 5
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema