Balkabağı çorbası, Trüf yağı ile



Malzemeler (4 Kişilik):

50 g tereyağı
200 g tütsülenmemiş bacon, doğranmış
3 adet pırasa, doğranmış
1,6 kilogramlık balkabağı, soyulmuş, temizlenmiş, ince dilimlenmiş
150 ml beyaz şarap
1,2 litre tavuk suyu
Tuz, karabiber
150 ml ekşi krema (150 ml kremanın içine 2-3 damla limon suyu damlatın)
1 tatlı kaşığı trüf yağı
Ekmek kruton,


Yapılışı:

Tereyağını kısık ateşte eritin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema