Karnabahar ve Kişnişli çorba



Malzemeler (4 Kişilik):

30 g tereyağı
1 adet soğan, soyulmuş, küp doğranmış
1 adet küçük karnabahar (yaklaşık 600 g), ufak parçalara ayrılmış
100 ml beyaz şarap
700 ml su
Tuz, karabiber

Servis için

20 g taze kişniş yaprağı
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
Limon suyu, taze sıkılmış

Yapılışı:

Tereyağını bir tencere içinde orta ısıda eritin. Soğan, karnabahar ve beyaz şarabı tavaya
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema