Erişteli haşlama et



Malzemeler: (8 kişilik) 

500 gram kemikli parça et
1 soğan
1 havuç
1 kabuk tarçın
1 demet maydanoz sapı
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 su bardağı köy eriştesi
1 çorba kaşığı tereyağı

Yapılışı:

Etleri haşlamak için tencereye yerleştirin. Üzerine soyulmuş bütün soğanı, havucu ve maydanoz saplarını ekleyip üzerine suyunu verin ve yaklaşık 1,5 saat kadar orta ateşte pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema