Etimek Üstü Kızartma

Görüntüsü güzel ,kendisi lezzetli ,kolay kolay kimsenin hayır diyemeyeceği ,göbek büyütücü ,kopkolay bir lezzetle musmutlu pazarlar herkeseeee:)



Etimek üstü kızartma için,

Malzemeler :

Etimek
Sarımsaklı Yoğurt
Karışık Kızartma

Süslemek İçin, Feslegen

Yapılışı:

Etimek dilimlerimize sarımsaklı yoğurt sürüp yumuşaması için 30 dakika kadar servis tabağında bekletiyoruz.
(Zamanınız kısıtlı ise ayrana batırıp da çıkarabilirsiniz.)
Etimekler yumşarken dilediğiniz sebzeyi kızartıp (arzuya göre şakşuka da yapabilirsiniz ) yumuşamış etimeklerimizin üzerine kızarmış sebzelerimizden koyup taze feslegenle süsleyip servis yapabilirsiniz.

Afiyet Olsun...


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema