Çerkez Çorbası Tarifi

Çerkez Çorbası Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Çorba Tarifleri
Etnik : Çerkez Yemek Tarifleri
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 75 dk

Malzemeler- 2 Adet Kırmızı Biber 
- 1 Adet Kuru Soğan 
- 2 Su bardağı Mısır Tanesi 
- 1 Kg Parça Et 
- 2 Su bardağı Taze Fasulye 
- 3 Yemek kaşığı Tereyağı 
- Kararında TuzHazırlanışıEtler yıkanarak, üzerini örtecek kadar su konur ve haşlanır. Haşlanan et, taze mısır ve ince doğranmış taze fasulyeyle birlikte pişirilir. Tuzu da ilave edilir. İnce doğranmış soğan yağda kavrulur ve kırmızı biber ilave edilir. Bu karışım çorbanın üzerine dökülür.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema