İç Pilavı Tarifi

İç Pilavı Tarifi

Genel BilgilerKategori : Pilav Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Elif Korkmazel
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Hazırlanma : 40 dk

Malzemeler- 50 Gr Ciğer 
- 1 Demet Dere Otu 
- 3 Çorba Kaşığı Dolmalık Fıstık 
- 1 Adet Kuru Soğan 
- 1 Çay bardağı Kuş Üzümü 
- 2 Su bardağı Pirinç 
- 3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 
- 2.5 ( 5/2 ) Su bardağı Su 
- Kararında Karabiber, Tarçın, TuzHazırlanışıPilav tenceresine tereyağı koyup soğanı ince kıyıp kavurun üzerine dolma fıstığını kuş üzümü koyup pirinci ekleyip hepsini 5 dakika kavurmaya devam edin yenibahar tarçın tuz karabiber ve suyunu koyup kapağını kapatın 20 dakika kısık ateşte pişirin bir tavada ciğerleri zeytinyağında pişirin içine kıyılmış dereotu ekleyip demlenmiş pilava ekleyin karıştırıp servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema