Izgara kabaklı kış salatası

Malzemeler:

4-5 adet kırmızıturp
1 demet roka
1 adet havuç
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
2-3 diş sarımsak
1 adet kabak
1 çay bardağı sızma zeytinyağı
Tuz
1 çay bardağı nar ekşisi
1 çay bardağı zeytinyağı

Yapılışı:

Kabaklar birer cm kalınlığında dilimlenir ve zeytinyağına bulanır. Yanmaz bir tavada ızgara edilir. Bütün yeşillikler doğranır ve harmanlanır. Nar ekşisi, zeytinyağı ve tuz
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema