Lebleli Şekerli Pasta Tarifi

Lebleli Şekerli Pasta Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Paket Krem Şanti 
- 1 Adet Sade Pandispanya 
- 1 Su bardağı Su 
- 2 Su bardağı Süt 
- 1 Çorba Kaşığı Toz Şeker 
- Kararında Mevsin MeyveleriÜzeri İçin- Kararında Renkli Leblebi ŞekeriHazırlanışıSuyu, tozşekerle birlikte karıştırarak ılınıncaya kadar 4-5 dakika pişirin. Pandispanyanın iki parçasını da, hazırladığınız ılık şekerli su ile ıslatın. Bir kapta krem şantiyi, soğuk sütle elde veya mikserle çırpın. Mevsim meyvelerini küp şeklinde doğrayın. Krem şantinin yarısına küp meyveleri katıp karıştırın. Servis tabağına ıslatılmış kekin bir parçasını yerleştirip üzerine krem şanti ile karıştırdığınız meyveleri koyup yayın. Diğer keki üzerine kapatın. Kalan krem şantiyi pastanın üzerine sürün. Renkli leblebi şekerleri ile pastayı süsleyip, bir süre buzdolabında bekletin. Dilimleyerek servis yapın
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema